Tuesday, March 14, 2017

10ο μαγείρεμα για φίλους πρόσφυγες σε χώρους φιλοξενίας τους


Η #ΠΑΡΕΑ μας είναι πάντα δίπλα σε όποιον συνάνθρωπο μας έχει την ανάγκη οποιοασδήποτε υποστήριξης! Έτσι λοιπόν και αυτή την Κυριακή θα βοηθήσουμε ανθρώπους που μένουν σε δυο διαφορετικούς χώρους φιλοξενίας. Θα προσφέρουμε τα υλικά για το μαγείρεμα της Δευτέρας  στους 150 άντρες πρόσφυγες στον χώρο φιλοξενίας "Single men" και θα μαγειρέψουμε για τα 150 άτομα (οικογένειες) που κατοικούν στο "ΟΝΕΙΡΟ".

Όποιος θέλει και μπορεί, ας προσφέρει οτιδήποτε από την παρακάτω λίστα:
Τηλέφωνα επικοινωνίας για την εν λόγω δράση: 6974-876424 Μαρία & 6987-159140 Δώρα


150 μερίδες πέννες με κιμά & 150 μερίδες φιλέτο κοτόπουλο με ρύζι

ΥΛΙΚΑ:

- 15kg κιμάς
ΚΑΛΥΦΘΗΚΕ
από Hans & Corinne Vulink
15kg κοτόπουλο φιλέτο
ΚΑΛΥΦΘΗΚΕ
από Διατραπεζικά Συστήματα

- 5kg κρεμμύδια
ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ 
από E Lena Antoniou 

- 5kg πιπεριές χρωματιστές 
ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ 
2kg από Αγγελική Νίκα
3kg από Dilena Papamattheou

- 13kg ρύζι basmati
ΚΑΛΥΦΘΗΚΕ
2kg από αγγελικη νικα 
5kg από Αγγελόπουλος Γιάννης
6kg από Vivi Tsakireli

 - 15 σάλτσες ντομάτας
ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ
5 από αγγελικη νικα 
10 από Joanna Lampoglou & Papagiotis Kosmopoulos
  
- 2 σακουλάκια(των 500gr) αλάτι, πιπέρι, σκόρδο σκόνη, κύμινο, κάρυ , κουρκουμά
ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ από Fotini Mavroukaki

- 10lt ελαιόλαδο
ΚΑΛΥΦΘΗΚΕ 
5lt από Vivian Kafantaris
3lt από Eleni Zarikou
2lt από Theano Chatziantoniou

- Σκαφάκια, χαρτοπετσέτες, πιρούνια
ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ
από Διατραπεζικά Συστήματα

- Γάντια μιας χρήσης
ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ
από stock

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

150 μερίδες ετοιμάσαμε και σήμερα για φίλους πρόσφυγες και τις οικογένειές τους. Επίσης προσφέραμε κιμά, σάλτσες, πιπεριές, μπαχαρικά και λάδι σε χώρο φιλοξενίας 150 αντρών που θα τα μαγειρέψουν αύριο
Άλλη μια γεμάτη Κυριακή τελειώνει με φίλους να έχουν κάνει ότι μπορούν για άλλους φίλους!
Ραντεβού την επόμενη εβδομάδα στο λιμάνι του Πειραιά. Καλό ξημέρωμα σε όλους !
#ΠΑΡΕΑ #friends_for_friends


















No comments:

Post a Comment