Monday, November 26, 2018

Καλώς ήλθατε νέοι φίλοι!!!

Καλώς ήλθατε νέοι φίλοι στην #ΠΑΡΕΑ μας!!! Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για τις τόσες ευχές και τα τόσο όμορφα λόγια που μας είπατε ή μας γράψατε από κάθε γωνιά αυτού του πλανήτη!!!!!! Να είστε όλοι πάντα καλά 🙂 Εδώ λοιπόν,  όλοι μαζί θα συνεχίσουμε να βοηθάμε όπου και όπως μπορούμε ΠΑΝΤΑ με υλικά αγαθά και εθελοντική εργασία και ΠΟΤΕ με χρήματα!!!
Μέσα από αυτή την σελίδα μπορείτε να ενημερώνεστε για κάθε νέα δράση που ετοιμάζεται και κάτω από αυτήν με σχόλιο να αναφέρετε ότι θέλετε να προσφέρετε από τα υλικά αγαθά που κάθε φορά ζητούνται.
Υπάρχει συνεχής ανάγκη από όλα όσα αναγράφονται στην αφίσα μας https://www.facebook.com/pareagreece/photos/a.896034757140008/1446222152121263/?type=3&theater
καθώς στηρίζουμε περισσότερες από 20 οικογένειες.
ΔΕΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ ΡΟΥΧΑ & ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ!!!! παρά μόνο κατά περίπτωση (το ζητάμε, το βρίσκουμε, το παραδίδουμε). Δεν υπάρχει μεγάλος αποθηκευτικός χώρος! Να ξέρετε πως οτιδήποτε μας στέλνετε σε ρούχα ή παπούτσια αναγκαστικά καταλήγει στα σκουπίδια και για αυτό είναι κρίμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Επίσης λόγω του ότι είμαστε όλοι εργαζόμενοι χωρίς άπλετο ελεύθερο χρόνο, μπαίνουμε στην άδικη και άκαιρη διαδικασία να ανοίγουμε και να κουβαλάμε κούτες με πράγματα που ΔΕΝ χρειάζονται.
Να θυμάστε πως όλες τις προσφορές σας μπορείτε πάντα να τις στέλνετε ΔΩΡΕΑΝ μέσω Γενικής Ταχυδρομικής στην διεύθυνση Νικηταρά 31 Μεταμόρφωση, 14451.
Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την Maria Mas , την Si Dora ή την Fotini Mavroukaki που είναι πάντα στην διάθεσή σας ❤
Καλή συνέχεια σε όλους :)

No comments:

Post a Comment