Monday, March 14, 2016

ΝΕΑ ΑΦΙΣΑ

Καινούργια αφίσα με κάποιες αλλαγές λόγω βελτίωσης του καιρού και νέων δεδομένων (Όσοι έχετε ήδη ετοιμάσει σακίδια με σκούφο /γάντια δεν πειράζει, θα τα παραδώσουμε έτσι μιας και θα έχει κρύο ως τον Απρίλη ιδιαίτερα στις πιο βόρειες χωρες)!
oticon smile ( Όσοι έχετε ήδη ετοιμάσει σακίδια με σκούφο /γάντια δεν πειράζει, θα τα παραδώσουμε έτσι μιας και θα έχει κρύο ως τον Απρίλη ιδιαίτερα στις πιο βόρειες χωρες)!emoticon smil( Όσοι έχετε ήδη ετοιμάσει σακίδια με σκούφο /γάντια δεν πειράζει, θα τα παραδώσουμε έτσι μιας και θα έχει κρύο ως τον Απρίλη ιδιαίτερα στις πιο βόρειες χωρες)!( Όσοι έχετε ήδη ετοιμάσει σακίδια με σκούφο /γάντια δεν πειράζει, θα τα παραδώσουμε έτσι μιας και θα έχει κρύο ως τον Απρίλη ιδιαίτερα στις πιο βόρ



emoticon smile ( Όσοι έχετε ήδη ετοιμάσει σακίδια με σκούφο /γάντια δεν πειράζει, θα τα παραδώσουμε έτσι μιας και θα έχει κρύο ως τον Απρίλη ιδιαίτερα στις πιο βόρειες χώρες)!

6 comments:

  1. Χαίρετε! Μια ερώτηση μόνο: Πώς μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει τη δράση σας, μιας και υπάρχουν αναφορές για απάτες τον τελευταίο καιρό από διάφορες υποτιθέμενες οργανώσεις βοήθειας των προσφύγων?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καλημέρα σας!

      Κάθε σακίδιο που παραλαμβάνουμε, το φωτογραφίζουμε και το ανεβάζουμε στην σελίδα μας στο fb αναφέροντας τον αποστολέα. Κάθε φορά που συγκεντρώνουμε έναν ικανοποιητικό αριθμό σακιδίων, τα μοιράζουμε στα παιδιά που βρίσκονται στο λιμάνι του Πειραιά. Πριν την παράδοσή τους, βγάζουμε ανακοίνωση σε fb & blog για την ακριβή ημερομηνία και ώρα παράδοσης, όπου το βλέπουν όλοι και όποιος θέλει μπορεί να έρθει και να βοηθήσει!!
      Αν πιστεύετε πως θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι περισσότερο ως επιβεβαίωση της δράσης μας, μπορείτε να μας το προτείνετε και να το εξετάσουμε!

      Καλή συνέχεια,
      Μαρία
      ΠΑΡΕΑ

      Delete
  2. Καλησπερα σας. Θα ηθελα να μαθω τον τροπο αποστολης των σακιδιων κ επειδη δεν εχω facebook ελπιζω να γινονται ενημερωσεις για δρασεις σας κ απο το Google+
    Ευχαριστω πολυ

    ReplyDelete
  3. Καλημέρα!
    Μπορείτε να τα στείλετε μέσω της Γενικής Μεταφορικής δωρεάν!
    Επίσης, μπορείτε να ενημερώνεστε για οτιδήποτε οργανώνουμε μέσω του blog μας http://pareagreece.blogspot.gr/ εδώ !

    Καλή συνέχεια,
    Μαρία
    ΠΑΡΕΑ

    ReplyDelete
  4. Καλησπερα,θα ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχει προβλημα το σακιδιο να μην περιεχει ολα τα "απαιτουμενα" διοτι δεν εχω μπλοκ και σφιριχτρα αλλα εχω αλλα χρησημα πραγματα για τα παιδια. (συγγνωμη για την ορθογραφια)

    ReplyDelete