Monday, February 26, 2018

82η βόλτα να προσφέρουμε φαγητό στο λιμάνι του Πειραιά

Αυτή την Κυριακή 04/03 δυο ομάδες ενώνουμε τις καρδιές μας, την καλή μας διάθεση ΚΑΙ τις μαρμίτες μας ώστε να μαγειρέψουμε για τους άστεγους φίλους μας που μένουν στο λιμάνι!

Όλοι οι φίλοι μαζί θα συναντηθούμε στις 14.00 στον χώρο του Μάνθου (Χρυσανθέμων 87Α, Ν. Ηράκλειο) και θα ετοιμάσουμε  κρεατόσπουπα την οποία θα μεταφέρουμε με την μαρμίτα στο λιμάνι για να την σερβίρουμε ζεστή στους φίλους μας εκεί!

Περιμένουμε όποιον από εσας θέλει να έρθει να βοηθήσει στο μαγείρεμα και στο μοίρασμα του φαγητού, αλλά και να προσφέρει οτιδήποτε θέλει απο την παρακάτω λίστα.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6974-876424 Μαρία  &  6979-229510  Μάνθος.


Θα ετοιμάσουμε: ΚΡΕΑΤΟΣΟΥΠΑ 
ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ:

10kg μοσχάρι για σούπα ΜΕ κόκκαλο
ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ 
3kg από Ελένη Ζαχαρακη
3kg από Artemis Tzitzoglaki
2kg από Βασιλική Αποστόλου 
2kg από Χρυσάνθη Παπατριανταφυλλου & Human
5kg ζυμαρικό νυχάκι
ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ 
2kg από Ηλίας Λιαργκοβας
3kg απο Ελένη Ζαχαρακη 

7kg κρεμμύδια
ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ
από Joanna Lampoglou 

1kg σέλινο
ΚΑΛΥΦΘΗΚΕ
από Joanna Lampoglou 

7kg καρότα
ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ
από Ioanna Doukaki 
7kg πατάτες
ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ
από Nese Isler 

 3lt ελαιόλαδο
ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ
από Apostolis Tsiatsimas
100 πλαστικά κουτάλια
ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ
από Virginia Liargova 

ΦΡΟΥΤΑ 100 τεμάχια
ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ 
20 από Gely Vlahopoulou
80 από Παναγιώτης Λινιδης 

ΨΩΜΙ 15 φραντζόλες κομμένες σε χοντρές φέτες
ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ
από Samantha Sotos 

ΓΛΥΚΑ 100 τμχ
ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ 
30 από Γεωργία Μπαρμπουτη
70 από Stavroula Rizou 

ΝΕΡΑΚΙΑ 100 μπουκαλάκια
ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ
52 από Mersini Vogiatzi 
48 από Lia McDuck

ΣΚΑΦΑΚΙΑ-ΠΗΡΟΥΝΙΑ-ΣΑΚΟΥΛΕΣ-ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΕΣ
ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ
Προσφορά από Διατραπεζικά Συστήματα

ΓΑΝΤΙΑ μιας χρήσης
ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ από Stock

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

100+ ζεστές μερίδες μοσχάρι σούπα κεραστηκαν απόψε στους φίλους του λιμανιού!! Ένα φαγητό που καταευχαριστηθηκαν μαγειρεμένο special από τα χεράκια της Gena 😍











 

No comments:

Post a Comment